„Po 16 latach małżeństwa Rod Stewart wygłosił znaczące oświadczenie.” 😳

Niewątpliwie, Rod Stewart jest jednym z najbardziej znanych wokalistów swojego czasu. 78-letni ojciec jest oddanym mężem i rodzicem, który dba zarówno o swoje dzieci, jak i wnuki. Wkrótce powita nowego członka rodziny. Czytaj dalej, aby dowiedzieć się więcej! Mając ośmioro własnych dzieci, wokalista „Maggie May” czuje się swobodnie wśród dzieci. Dodatkowo, piosenkarz właśnie został dziadkiem.

Ruby, czwarta z jego dzieci, ogłosiła narodziny swojego dziecka 9 maja. Dziecko dzieli z narzeczonym, Jake’iem Kalicem. Zaledwie kilka dni po tym, jak po raz pierwszy został dziadkiem, Liam Stewart, 28 lat, i jego partnerka Nicole Ann powitali na świecie swojego wnuka Louie’ego 12 maja.

Nowy rodzic skomentował na Instagramie, dzieląc się serią zdjęć: „Witamy, chłopcze, ty Amerykaninie, Brytyjczyku, Chorwacie, Kiwi”. Liam jest dzieckiem Roda i Rachel Hunter, którzy byli małżeństwem od 1990 do 2006 roku. „Witaj, piękny aniele” – powiedziała babcia, zgodnie z Hunter. Kolejnym komentującym była obecna żona Roda, Penny Lancaster, która napisała: „Gratulacje; to jest wygląd miłości.” Czekam na uścisk. Wygląda na to, że Rod Stewart teraz powiększa swoją rodzinę.

Syn Roda i Nicole Artukovich, Liam, ogłosił swoje zaręczyny i nadchodzący ślub! Identyczne zdjęcie zostało zamieszczone na stronach Instagramowych pary wraz z słowami „na zawsze” i emotikonem pierścionka z diamentem, aby ogłosić wiadomość. Nicole, która niedawno się zaręczyła, jest pokazana na zdjęciu pokazującą swój pierścionek na piersi narzeczonego i patrzącą na niego z miłością. Wszyscy członkowie rodziny naturalnie powitali i świętowali wiadomość z radością. „Takie magiczne, gratulacje” – napisała Penny Lancaster, dodając emotikon serca.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet